Cheamă - ne la Petrecerea Ta

 

 

Organizezi o petrecere pentru copiii și vrei să îți impresionezi toți oaspeții? Cu siguranță vor spune ”wow” atât copii cât şi adulţii când vor vedea toboganele noastre sau când vor putea să se joace în piscina plină cu mingi colorate. Haideţi să facem împreună o bucurie copiilor.

Închiriem tobogane şi centre active gonflabile, iar pentru un plus de distracţie oferim şi piscine de bile colorate, jocuri de societate, animatori şi supraveghetori, pictură pe față, mascote, personaje tematice, decorațiuni de baloane, modelaj de baloane şi baloane de săpun.

Spune-ne câteva detalii despre tine și planurile tale pentru petrecere și promitem să te contactăm rapid:

Vezi Politica de Confidentialitate

14 + 15 =

|

„Ziua fiicei noastre a fost plină de magie datorită castelului de la voi! În plus, ați fost atât de grijulii și atenți cu nevoile noastre! Am decis că vă mai vrem în curtea noastră chiar dacă nu sărbătorim ziua niciunuia dintre noi”

Raluca Anton

„Cea mai mare bucurie a unui părinte este atunci când își vede copilul fericit!!!!! Și a noastră fetiță a fost foarte fericită DE ZIUA EI datorită lor. Într-un cuvânt, RECOMAND ACTIVE KIDS EVENTS.”

Mateescu Ramona Simona

„Bucurie maxima la petrecerea fetiței noastre datorită toboganului care a străbătut 350 km să ajungă la noi. Copiii au fost uzi leoarcă, nici mâncare nu au mai vrut. Abia vă așteptăm la următoarea petrecere! Vă mulțumim pentru amabilitate, disponibilitate și profesionalism.”

Nicoleta Condor

„Sunt foarte bucuroasă de alegerea facută, copiii s-au distrat de minune pe toboganul gonflabil, sigur va ramane o zi memorabilă. Vom apela cu drag și la alte evenimente. Recomand cu încredere Active Kids Events pentru calitate și profesionalism.”

Vadan Gliga Andreea Loredana

„Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să organizăm cea mai frumoasă zi de naștere”

Anda Lehene

„Profesionalism, calitate, foarte bună colaborare și cel mai important e că după 4 ore copiii încă se distrau în toboganul Croko! Te best team @ActiveKidsEvents.”

Magda Mureșan

„Petrecerea băiețelului a adus bucurie tuturor copiilor datorită castelului gonflabil care a adunat toți copiii și i-a unit. Părinții au admirat copiii de la distanță și s-au bucurat că își consumă energia, iar ei pot sta puțin liniștiți. Recomand gonflabilele de la Active Kids Events pentru că sunt foarte calitative și rezistente. Chiar și adulții le pot incerca.”

Dania Savulescu

„Recomand cu drag! Toboganele sunt mari si de calitate foarte bună, echipa de incredere, au dat dovada de profesionalism maxim. Datorită lor, am avut o petrecere foarte reusită, unde copiii s-au simțit super bine. Mulțumim frumos!”

Gheorghe Csilla

„Vremea ne-a permis sa ne bucurām de toboganul Castel. Copii au fost foarte entuziasmați și abia așteaptā o altā ocazie ca aceasta. Noi, pārinții suntem foarte mulțumiti de calitatea toboganului, am simțit cum copii sunt în siguranță când îl folosesc. Recomandăm cu drag!!”

Sipos Timea

„Ziua lui Rareș a fost una de neuitat datorită vouă!:) Cu drag vom reveni și cu alte ocazii!! Recomand cu căldură tuturor!”

Mihaela Căpușan