Povestea Noastră

 Viziune

Distracție poate fi oriunde. Acasă. În mijlocul naturii. În mediul corporate. Tot ce trebuie făcut e să fim noi acolo.

Misiune

Transformăm energia copiilor în bucurie!

Valori

Calitate. Siguranță. Distracție. Profesionalism.

Salut, sunt Persida și de când mă știu, am fost mereu printre copii. Am crescut într-o familie cu mulți copii, iar acum am 8 nepoți și … sunt proaspătă mămică. Așa că, a spune că iubesc să fiu printre oameni, printre copii și că ador să îi fac fericiți, vine doar ca o confirmare a ceea ce trăiesc de mic copil.

Tocmai de aceea, a pune bazele acestui proiect a venit ca un pas natural. Nu știu cum a fost în cazul vostru, însă, pentru mine, bucuria și starea de libertate pe care le simțeam atunci când coboram în viteză pe toboganele din parcurile de copii sunt de neuitat. Așa că, prin acest proiect, ne-am propus să le oferim copiilor această bucurie și să transformăm orice loc într-un spațiu de joacă! Și da, apropo, pentru că bucuria din copilărie nu trebuie uitată niciodată, și adulții pot retrăi acele clipe.

Ce am mai făcut până acum? M-am implicat timp de trei ani în promovarea și coordonarea programelor Work and Travel în SUA, proiect prin care am ajutat peste 450 de studenți să trăiască, poate, experiența vieții lor în America. Au urmat apoi 2 ani în care am organizat evenimente în zona corporate și în domeniul medical. Toate aceste experiențe nu fac altceva decât să mă ajute să duc la bun sfârșit misiunea pe care mi-am propus-o prin acest proiect: să transform orice loc într-un spațiu de joacă. Mi-am propus nu doar să transform curți sau case în adevărate locuri de joacă, ci și sălile de evenimente corporate, unde companiile își propun să le aducă un zâmbet pe buze copiilor angajaților.

 

 

 

Salut. Sunt Timea, o tânără mămică, am o fetiță de 4 ani și un băiețel de 1 an. De când am devenit părinte, am petrecut mult timp prin parcurile pentru copii, am participat la multe evenimente, practic am intrat în totalitate în lumea copiilor.

Cu experiența mea de mămică vreau să contribui la transformarea fiecărui eveniment Active Kids Events într-unul special, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Mi-am propus să oprim timpul, să reușim să ne scoatem oaspeții din ritmul agitat de zi cu zi, să ne bucurăm de copii, de fiecare zâmbet în parte, iar toboganele noastre vesele să le ofere libertatea și bucuria de a fi copil.

 

VREI SĂ TE IMPLICI ŞI TU?

Iubești copiii și vrei să ne ajuți să le aducem zâmbetul pe buze? Intră în echipa noastră de VOLUNTARI pentru a putea face ceea ce îți place, dar și pentru a putea să îți construiești experiența mult dorită și cerută de angajatori.

Alături de noi vei putea învăța cum să organizezi o petrecere pentru copii, să fii mai organizat, să respecți deadline-uri, să comunici cu diferite tipuri de persoane și multe alte skill-uri care sunt utile în orice tip de job vei avea pe viitor.

Trimite-ne CV-ul tău și o scurtă descriere a motivului pentru care ai vrea să faci parte din echipa noastră la adresa:  persida@activekidsevents.ro

„Îmi place să mă gândesc la copilărie, readuce în mine sentimente plăcute. Toboganul, da, mă duce imediat cu gândul aici. Îl preferam pe cel mare și drept care aproape îmi tăia respirația sau pe cel cu tunel, care parcă era mai lung decât toate celelalte.”

(Aurelia Suldac)

„Pentru mine, toboganele înseamnă bucurie, zâmbet, joc și voie bună. Îmi amintesc cum în parc cu prietenii mei mă cățăram și făceam întrecere pe scările toboganelor. Pentru noi atunci ele erau instrumentele veseliei, cred că și pentru copiii din ziua de azi.”

(Damaris Enășoni)

„Atât de mulți copii ne adunam că trebuia să stăm la rând pentru hinte și tobogane, dar era mereu voie bună, hohote de râs și distrație. Și cum să mai pleci din locul în care îți place cel mai mult? Ei bine, mamele aveau grijă să vină după noi că ne apuca seara pe tobogan.”
(Anita Mateiu)