JOCURI ŞI JOACĂ

Pentru un eveniment de neuitat, iată ce mai puteŢi să adăugaŢi

Picturi pe faţă

Animatori şi supraveghetori

Mascote şi personaje tematice

Decorațiuni şi modelaj de baloane

Baloane de săpun

4 In a Row

Foosball

XO

Tin Throwing

Giant Jenga

Fiecare copil are personajul sau animalul lui preferat. Deși în majoritatea timpului preferă să citească povești sau să se joace cu ele, câteodată poate vor să se transforme în ele prin pictură pe față.

Dar cum ar fi dacă ați avea ajutoare care să îi distreze pe cei mici, în timp ce voi aveți grijă de ceilalți oaspeți. Animatorii noștri asigură buna dispoziție, modelează baloane sau îi pictează pe față pe cei mici, iar supraveghetorii se asigură că totul este în regulă.

Înainte de a închide lista de invitați la petrecerea copilului, nu uitați un oaspete foarte important: personajul lui preferat. Cu siguranță veți putea citi instant bucuria pe fața copilului atunci când mascotele noastre își vor face apariția: Minnie Mouse, Mickey Mouse, Minnion, Donald, Daisy, Olaf, Anna şi Elsa, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Spiderman, Ţestoasa Ninja, Clowni. Pe cine îi chemăm?

În plus, copilul dumneavoastră iubește lucrul manual? Ce ar fi dacă ar face asta chiar la petrecerea lui? Poate face decorațiuni sau va putea modela baloane alături de cineva din echipa noastră.

Și nu în ultimul rând, baloanele de săpun aduc, cu siguranță, zâmbetul pe buzele celor mici. Principiul care funcționează: cu cât mai multe, cu atât mai bine sau cu cât mai mari, cu atât mai multă bucurie.

Vă oferim și 5 jocuri de societate pe care ne fac plăcere să le jucăm de fiecare dată când avem ocazia: 4 In a Row, Giant Jenga, Foosball, XO, Thin Throwing. Aceste jocuri dezvoltă îndemânarea fiind provocatoare. Vi le punem la dispoziție pentru jocuri outdoor pe iarbă sau pe trotuar, dar pot fi folosite  și indoor. Acestea se potrivesc pentru copii peste 10 ani și pentru adulți.