Toboganele Vesele

Dorim să transformăm petrecerea într-una de neuitat pentru copii. Toți copiii iubesc să se dea pe tobogan, așa că am pregătit pentru ei spaţii de joacă impresionate.

Copiii se vor simţi excelent, vor fi în deplină siguranţă şi mai ales, vor face multă mişcare! Haideţi să le facem o bucurie copiilor!

                                                                                       

De ce toboganele Active Kids Events? 

Toboganele noastre sunt profesionale și se caracterizează prin STABILITATE, SIGURANȚĂ, CALITATE și DISTRACȚIE. Sunt realizate din materiale PVC de calitate superioară (import Germania și Anglia), materiale care se folosesc în realizarea parcurilor de distracții. Da, noi aducem parcul de distracție la voi acasă. Sunt adevărate centre de joacă însumând o serie de activități: saltea de sărit, tobogan, tunel, spațiu de cățărare, obstacole, piscina cu 2500 de bile colorate și figurine gonflabile. Se potrivesc pentru mai multe categorii de vârstă, de la 2 la 16 ani, dar le pot folosi și părinții, datorită materialelor rezistente din care sunt confecționate. Se pot juca simultan pe fiecare dintre ele, de la 15 copii în sus. Toboganele sunt certificate – Certificat EN 14960 eliberat de RINA-SIMTEX Organism de Certificare (ISCIR) având toate măsurile de siguranţă. Imaginile sunt pictate manual, cu vopsea ecologică pe bază de apă.  

Castelul Magic : tobogan, saltea de sărit, tunel, figurine gonflabile

A fost o dată ca niciodată un prinţ şi o prinţesă… redescoperă viaţa la castel, frumuseţea poveştilor pentru copii şi farmecul basmelor, cu acest minunat spaţiu de joacă, îndrăgit de toţi copii. Descoperă o saltea cu tobogan și tunel, în culori vii, construit în jurul poveştii cu RapunzelImaginile sunt pictate manual, cu vopsea ecologică pe bază de apă.

Iar ca distracţia să fie şi mai mare, putem adauga Piscina cu 2500 de bile colorate la căderea din tobogan. Oh, dulce copilărie, câte bucurii te aşteaptă. Să înceapă distracţia!

 • Dimensiuni: 6,7m (Lugime) x l 5,5m (lăţime) x 3,6m (înălţime)
 • Amprenta la sol: 35 mp
 • Platforma de coborâre: H 2m
 • Rulează până la 20 copii simultan
 • Destinat copiilor între 2 și 12 ani
 • Greutate gonflabil: 125 kg (material PVC de calitate superioară UK)
 • Certificat EN 14960 eliberat de RINA-SIMTEX Organism de Certificare (ISCIR)

Croko Park : tobogan, zid de căţărare, obstacole, tunel, saltea de sărit, diverse figurine gonflabile

Centrul Activ Croko Park este al doilea ca mărime, cu o amprentă la sol de 44 mp fiind provocator şi  distractiv pentru copii. Crocodili, palmieri, broscuţe şi alte elemente grafice ce te trimit într-o lume exotică! Dacă închiriaţi acest centru activ copii se vor bucura de tobogan, zid de căţărare, obstacole de trecut şi tunel de traversat. Imaginile sunt pictate manual, cu vopsea ecologică pe bază de apă.

 

 • Dimensiuni: 8m (Lungime)  x 5,5m (lăţime) x 4,6m (înălţime) 
 • Amprentă la sol: 44 mp
 • Platforma de coborâre: 3m (înălţime)
 • Rulează până la 20 copii simultan
 • Destinat copiilor între 3 și 14 ani
 • Greutate gonflabil: 302 kg (material PVC de calitate superioară UK)
 • Certificat EN 14960 eliberat de RINA-SIMTEX Organism de Certificare (ISCIR)

Regele Leu: secţiune de urcare cu trepte din burete, 2 tobogane

Regele Leu este cel mai impresionant tobogan şi cel mai mare din familia noastră de tobogane cu o amprentă la sol de 60 mp. Acesta este realizat în culori vii şi este decorat cu palmieri şi cu cateva dintre cele mai populare personaje din desenele animate Regele Leu: Kopa, Zazu, Pumbaa, Simba, Timon, Rafiki. Imaginile sunt pictate manual, cu vopsea ecologică pe bază de apă.

 

 • Dimensiuni:  10m (Lungime) x 6m (lăţime) x 7,2m (înălţime)
 • Amprentă la sol: 60 mp
 • Platforma de coborâre: 3,9m (înălţime)
 • Rulează până la 25 copii simultan
 • Destinat copiilor între 3 și 16 ani
 • Greutate gonflabil: 434 kg (material PVC de calitate superioară)
 • Certificat EN 14960 eliberat de RINA-SIMTEX Organism de Certificare (ISCIR)

Crezi că vor fi și care preferă să se joace la sol? Avem cea mai bună soluție pentru a-i vedea cu zâmbetul pe buze: 2 piscine cu mingi colorate. 

Piscine cu bile colorate

Piscină cu 2500 de bile colorate pentru copii
Dimensiuni: 3,1m x 3,1m x H 0,30m

Piscină cu 4500 de bile colorate pentru copii/adulţi
Dimensiuni: 3,1m x 3,1m x H 0,60m

Rulează până la 10 copii simultan în ambele piscine!

 

 

CE SPUN CLIENŢII NOSTRI?

|

„Ziua fiicei noastre a fost plină de magie datorită castelului de la voi! În plus, ați fost atât de grijulii și atenți cu nevoile noastre! Am decis că vă mai vrem în curtea noastră chiar dacă nu sărbătorim ziua niciunuia dintre noi”

Raluca Anton

„Cea mai mare bucurie a unui părinte este atunci când își vede copilul fericit!!!!! Și a noastră fetiță a fost foarte fericită DE ZIUA EI datorită lor. Într-un cuvânt, RECOMAND ACTIVE KIDS EVENTS.”

Mateescu Ramona Simona

„Bucurie maxima la petrecerea fetiței noastre datorită toboganului care a străbătut 350 km să ajungă la noi. Copiii au fost uzi leoarcă, nici mâncare nu au mai vrut. Abia vă așteptăm la următoarea petrecere! Vă mulțumim pentru amabilitate, disponibilitate și profesionalism.”

Nicoleta Condor

„Sunt foarte bucuroasă de alegerea facută, copiii s-au distrat de minune pe toboganul gonflabil, sigur va ramane o zi memorabilă. Vom apela cu drag și la alte evenimente. Recomand cu încredere Active Kids Events pentru calitate și profesionalism.”

Vadan Gliga Andreea Loredana

„Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să organizăm cea mai frumoasă zi de naștere”

Anda Lehene

„Profesionalism, calitate, foarte bună colaborare și cel mai important e că după 4 ore copiii încă se distrau în toboganul Croko! Te best team @ActiveKidsEvents.”

Magda Mureșan

„Petrecerea băiețelului a adus bucurie tuturor copiilor datorită castelului gonflabil care a adunat toți copiii și i-a unit. Părinții au admirat copiii de la distanță și s-au bucurat că își consumă energia, iar ei pot sta puțin liniștiți. Recomand gonflabilele de la Active Kids Events pentru că sunt foarte calitative și rezistente. Chiar și adulții le pot incerca.”

Dania Savulescu

„Recomand cu drag! Toboganele sunt mari si de calitate foarte bună, echipa de incredere, au dat dovada de profesionalism maxim. Datorită lor, am avut o petrecere foarte reusită, unde copiii s-au simțit super bine. Mulțumim frumos!”

Gheorghe Csilla

„Vremea ne-a permis sa ne bucurām de toboganul Castel. Copii au fost foarte entuziasmați și abia așteaptā o altā ocazie ca aceasta. Noi, pārinții suntem foarte mulțumiti de calitatea toboganului, am simțit cum copii sunt în siguranță când îl folosesc. Recomandăm cu drag!!”

Sipos Timea

„Ziua lui Rareș a fost una de neuitat datorită vouă!:) Cu drag vom reveni și cu alte ocazii!! Recomand cu căldură tuturor!”

Mihaela Căpușan